Corak Kasino Peppermill Reno Menawarkan Pengalaman Empat Berlian

Menyampaikan perkhidmatan dan kemudahan yang unggul adalah seni yang diperhalusi oleh hotel Peppermill Reno selama lebih daripada 40 tahun. Peppermill memegang penarafan Empat Berlian AAA untuk kecemerlangan industri hospitaliti, dan diundi sebagai salah satu hotel peranginan terbaik tahun demi tahun oleh penerbitan perjudian dan hospitaliti terkemuka.

Ia memberikan gabungan dunia lama, perkhidmatan gaya hotel dan estetika dengan kemudahan hotel mewah kontemporari. 1,623 bilik dan suite di hotel ini semuanya mempunyai penginapan yang selesa dan peralatan tempat tidur mewah dengan tilam alas dua bantal mewah yang dibuat khas dan televisyen LCD definisi tinggi di dinding. Hartanah ini mempunyai sepuluh restoran, beberapa kedai “gigitan cepat”, kolam renang dan air terjun yang dipanaskan, wi-fi percuma, pusat kecergasan, pusat perniagaan, membeli-belah, arked dan banyak lagi.

Program kesetiaan Kelab Ganjaran Pasport menampilkan enam tahap status, semuanya dengan faedah yang semakin meningkat. Kelab tidak memberi ganjaran mata peringkat yang berdasarkan kemenangan syiling tetapi kemenangan teori. Teoritikal secara semula jadi akan berbeza mengikut mesin jadi tidak ada kadar yang ditetapkan untuk ia terkumpul. Jelas sekali, mata terkumpul lebih cepat pada slot kerana ia menawarkan pulangan yang lebih rendah daripada slot video dan mesin slot terkenal di utara Nevada dengan jadual pembayaran yang lebih baik (“lebih longgar”.

Tetamu kemudiannya mendapat dolar comp sebagai peratusan daripada kemenangan teori tersebut. Peralatan ini boleh digunakan untuk bilik, makanan dan minuman atau di kedai cenderamata. Mereka mempunyai hari promosi mingguan di mana tetamu boleh menukar dolar syarikat mereka untuk permainan percuma pada nisbah 2 berbanding 1 dan terdapat banyak peluang setiap bulan untuk memperoleh mata peringkat pada kadar yang lebih pantas. (Mereka tidak mempunyai program pulangan tunai.)

Enam tahap gred dan keperluan mata adalah seperti berikut: Merah, tahap kemasukan; Gangsa, 500 mata tahap; Emas, 2,000 mata tahap; Platinum, 7,500 mata tahap; Berlian, 30,000 mata tahap dan Pemimpin, melalui jemputan sahaja.

Mata peringkat diperoleh melalui permainan yang dijejaki untuk slot, keno, perlumbaan dan sukan, permainan slot dan slot langsung. Mata tahap hanya menentukan tahap kad.

Tahap kad menentukan faedah di tapak seperti lorong VIP, pas letak kereta, dsb. Tempoh penilaian ialah 1 Januari hingga 31 Disember. Sebaik sahaja anda mencapai tahap peringkat, anda menyimpannya untuk tahun hadapan.

https://mega888online.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *